WORKOUT DELIVERY

Låt oss presentera Workout Delivery – Sveriges första mobila gym. Konceptet är framtaget för att tillgängliggöra kvalitativ träning vart som helst, när som helst. Workout Delivery levereras i en Volkswagen Caddy Maxi. Inredningen är speciellt anpassad för de träningsredskap som ingår och det är inte få; listan omfattar över 100 små och stora träningsredskap som tillsammans väger nästan 600 kg.

TRÄNING

Vi bedriver atletisk funktionell träning med inspiration från Cross­Fit, HIT (High Intensity Training) och Cross Training, men kan självklart anpassas utifrån era önskemål till mer gren­specifika pass, exempelvis löpning, styrkelyft och Kettlebells.

Nivån anpassas utifrån deltagarnas förmåga och ambition och vi garanterar rolig, inspirerande och kvalitativ träning med certifierade och erfarna träningsprofiler.

BOKNING

Boka Workout Delivery för enstaka träningspass i samband med kick offer, hälsodagar, team- eller kundaktiviteter.  Vi erbjuder även mer långsiktiga lösningar för att hjälpa fler till en aktivare livsstil och därmed ökad produktivitetsförmåga och mindre sjukfrånvaro. Välj t ex att komplettera med god och nyttig frukost eller lunch direkt efter passet eller en inspirerande föreläsning, vi erbjuder hela paketet.

SAMARBETSPARTNERS

Workout Delivery är frukten av ett givande samarbete mellan ActivateMe, Volkswagen Transportbilar och Casall.

Lisbeth Hansson, marknadschef Volkswagen transportbilar, kommenterar: – ”Hälsa vet vi alla är viktigt för att fortsätta må bra och prestera både i arbetet och hemma. Ibland kan brist på tid få oss att avstå, att då ett mobilt gym kan komma ut till de som vill vara aktiva, ligger i tiden och passar in på våra produkter och varumärke. Därför kändes det enkelt för oss att välja att gå in i ett samarbete med ActivateMe.”

Workout Delivery ingår även i aktiveringsdelen kring marknadsföringen av Casalls produktlinje för utomhusträning, HIT (High Intensity Training). – ”Att välja ActivateMe som partner i samband med lanseringen av Casall HIT var enkelt. De har stor kunskap inom träning, kommunikation och event vilket få event/kommunikations byråer har. Att vi dessutom delar idén att ta träningen där du är gjorde inte saken sämre”, kommenterar Sara Althini, marknadschef Casall.


Kontakta oss gärna oss vid frågor samt för offert och bokning.

bild (21)

WOD2

SmallGroup3

volkswagen_logocasall_logo