FÖRELÄSNING OCH WORKHOP FÖR IT-FÖRETAG

Föreläsning och workshop om hur fysisk aktivitet påverkar vår prestation både på arbetet och fritiden. Konkreta tips på hur man kan göra livsstilsförändringar genom små justeringar som kommer att ha stor betydelse i framtiden, inte bara för individen utan också hela arbetsteamet.

Data Professional är ett IT-företag som verkar för en effektiv produktförsörjning, support samt olika tjänster med en väl fungerande logistik.

Företaget bryr sig om sina anställdas hälsa och jobbar aktivt med hälsofrämjande aktiviteter. Nu vill man växla upp ytterligare och för att kunna göra det behövs det inte bara en energiinjektion utan också kunskap.

I samband med sin årliga konferens på Häringe Slott i Västerhaninge fick ActivateMe äran att motivera och utbilda teamet.

Henrik Jansson är VD på företaget och initiativtagare till Workshopen och är ett energiknippe av rang som vet att hälsa är avgörande för att skapa ett högpresterande team. Efter konferensen uttrycker han följande om Norberto Lacourts insats:

-”Otroligt kul och inspirerande idag. Alla pratade vidare när du hade gått och jag är övertygad om att det kommer att ske förändringar”

Skärmavbild 2014-01-24 kl. 07.11.05

Häringe

SHARE ON