ACTIVATEME PÅ LET’S GO GÄVLE

Gävle satsar på hälso- och träningsevent i världsklass under namnet Let´s Go Gävle™ –Vi älskar träning™ som går av stapeln den 19-21 september i år.

I tre dagar kommer området i och runt Gasklockorna i Gävle att förvandlas till en hälso- och träningsfestival. Eventet beskrivs som en”endorfinfestival” för alla. Deltagare och besökare kommer att få möjlighet att delta på över 1OO träningsklasser, föreläsningar och workshops med de främsta lokala, regionala, nationella och i vissa fall internationella presentatörer inom de olika ämnena och genrerna.

– ”Målsättningen är en årligt återkommande träningshelg där lokala aktörer och deltagare ska samverka med nationella och internationella. Tillsammans ska vi skapa ett event i absoluta toppklass. Eventet ska främja en kreativ miljö och mötesplats för invånare, föreningsliv, näringsliv och alla besökare. Eventet och all dess samverkan syftar till att stärka Gävles och Let´s Go Gävles™ attraktions-, konkurrens- och lyskraft till en ännu högre nivå”, säger Joakim Lundberg, evenemangsansvarig Gävle kommun. Lets´Go Gävle™ 2O14 har två teman; de olika grenarna i ”En svensk klassiker” (skidor, simning, cykling, löpning) och gruppträning. Utbudet inom gruppträning är allt ifrån yoga och dans till styrketräning och kampsport.

ActivateMe är inbjudna att delta som tränare och inspiratörer och kommer att hålla i ett par föreläsningar, gruppträningsklasser, Obstacle Course Training (hinderbane-löpträning) samt funktionella stryketräningsklasser med Workout Delivery.

Nyhetsinslag i TV4

Artikel i Gävle Dagblad

LG

Lets

SHARE ON